Spring til indhold

BESTILLING

På lovechild1979.com kan du kun bestille varer via vores hjemmeside. Oplysninger om specifikationer fra producenten eller fra sælgers hjemmeside er kun vejledende. Der tages forbehold for prisstigninger, afgiftsændringer, valutaændringer, udsolgte/udgående varer samt tastefejl.

Alle de varer du ser her på forhandler shoppen er fysisk på vores lager. Alle priser indeholder 25% moms og beløbet er i danske kroner.

PRISER OG BETALINGSBETINGELSER

På www.lovechild1979.com kan der betales med:

Dankort/ Visa
Mastercard
Visa Electron
MobilePay
Anyday; find mere information her

Viabill; find mere information her

Ved brug af de forskellige betalingsmuligheder kan der være forbundet et kortgebyr. Gebyret for at benytte sig af de respektive betalingskort og måder ses i parentesen.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne er sendt. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Alle priser oplyst i online-shoppen er i danske kroner (DKK/Dkr) og inklusiv 25% dansk moms.

Ved levering uden for EU er kunden forpligtet til at afholde told og yderligere omkostninger. Toldpolitikkerne varierer meget fra land til land, så kunden bør kontakte det lokale toldkontor for yderligere information.

Vi har erfaret at flere af vores kunder oplever problemer med betaling i vores webshop. Dette kan skyldes ny lovgivning der trådte i kraft d. 31. januar 2020. For at efterleve dette, har de banker som anvender NemID ifm. godkendelse af online handel, den 28. december 2020 foretaget en ændring af 3-D Secure.

Du finder her et link til at få oprettet "Visa Secure” til Visa kort, ”Mastercard Identity Check” til Mastercards og ”Dankort Secured by Nets” Dankort.

3D Secure - Verified by Visa og MasterCard Secure Code (nets.eu)

 

RETUR / FORTRYDELSESRET

Lovechild 1979 yder 14 dages fortrydelsesret. Skulle der være fejl ved en vare, eller modtager du en forkert vare, afholder vi naturligvis alle udgifter til returnering og sender dig en ny vare såfremt varen er på lager. Det er dog vigtigt, at du ved fejlleverancer kontakter vores support for derigennem at få en gratis returlabel. Vi afholder ikke udgifter til forsendelser returneret uden en af Lovechild 1979 udstedt returlabel.

Hvis du fortryder dit køb skal dette ske senest 14 dage efter købsdatoen. Desuden gælder det, at du derefter har 14 dage til at sende købet retur i. Du modtager ikke et returnummer eller returlabel. Al returnering sker for købers egen regning.

Varen skal være i samme stand som ved modtagelsen. Alle prismærker og mærkater skal være intakte. Hvis ovenstående ikke efterleves, vil vi foretage en vurdering af, om varen har tabt værdi – og hvis dette er tilfældet, vil det så blive modregnet i returbeløbet.

Ved returnering skal der vedlægges kopi af faktura/ordrebekræftelse. Pengene tilbageføres på det betalingskort, der er benyttet ved købet. Vi overfører kun penge elektronisk.

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning samt ansvar. Alle returvarer skal sendes til følgende adresse:

Fashion Society
co. Textile Logistics
Thrigesvej 27
DK - 7430 Ikast
Att. Lovechild 1979

 

Vær opmærksom på at det ikke er muligt at møde fysisk op på adressen og aflevere din retur.   

OBS! MÅ IKKE SENDES TIL PAKKESHOP.

Benyt IKKE DAO ved returnering, da DAO IKKE leverer til erhvervsadresser. Forsendelser, sendt med DAO, vil blive leveret til en pakkeshop. Forsendelsen er afsenders eget ansvar.

Ved uafhentet forsendelser forbeholder vi os retten til at afholde returforsendelsesudgift på kundens ansvar. Vi fratrækker DKK. 49,-.


REKLAMATION

Lovechild 1979 kontrollerer alle varer inden afsendelse. Når du handler på www.lovechild1979.com har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af de konkrete forhold.
Du bedes venligst reklamere i ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen være rettidig.

Reklamationen skal selvfølgelig være berettiget og defekten ikke opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Send os en mail med følgende information samt billede dokumentation: beskriv problemet så detaljeret som muligt. Varen skal altid sendes tilbage forsvarlig emballeret.

Hvis vi finder reklamationen berettiget, sende vi naturligvis et returlabel pr mail. 

Ved reklamationer returneret uden vores godkendelse afholder vi IKKE returfragt.

Lovechild 1979 returnerer dit tilgodehavende, så snart vi har modtaget din vare og kontrolleret, at varen lever op til betingelserne for returretten.

Har du spørgsmål vedrørende din ordre eller bytte/retur muligheder, er du meget velkommen til at kontakte os på:

E-mail: webshop@fashionsociety.dk
Telefon: +45 92 82 99 29

 

PRIVATPOLITIK

Dit privatliv er vigtigt for os og ved at godkende vores handelsbetingelser godkender du også vores privatlivspolitik. For bedre at beskytte dit privatliv beskriver vi i vores privatlivspolitik hvordan vi samler, behandler og bruger de data som vi indsamler omkring din adfærd på vores hjemmeside. Læs mere om vores privatlivspolitik her.

 

GAVEKORT

Du kan kun indløse gavekortet i vores webshop på lovechild1979.com

Gavekortet har ingen udløbsdato.

Du har ansvaret for gavekortet, og risikoen for bortkomst og misbrug af gavekortet påhviler dig. Du skal således selv bære eventuelle tab i den forbindelse. Lovechild 1979 erstatter IKKE gavekortet i tilfælde af bortkomst eller misbrug.

Dansk da